Ruoveden Ratsastajien seuravalmennuksiin osallistutaan aina omalla vastuulla.

Valmennuksien järjestäjänä Ruoveden Ratsastajat ei siis korvaa valmennuksissa hevoselle tai ratsastajalle tapahtunutta vahinkoa. RvR suosittelee kaikkia valmennuksiin osallistuvia joko liittymään ratsastusseuraan tai hankkimaan jomman kumman alla esitellyistä Green Card vaihtoehdoista.

Ruoveden Ratsastajiin liityt kätevimmin näiden sivujen kohdasta  Seuratoiminta→ jäsenyys→ liity jäseneksi

Mikäli osallistut valmennuksiin tallin hevosilla, RvR edellyttää kuulumista johonkin seuraan tai Green Cardin hankkimista.

Green Card Plus. Ratsastusharrastuksen alkuvaiheessa on hyvä tutustua lajin perusasioihin. Green Card Plus -vakuutuskortti on siihen oiva vaihtoehto. 

Green Card Plus -kortin kautta saat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita hevosista, ratsastuksesta, alan ilmiöistä sekä kilpailu- ja valmennustoiminnasta. Green Card Plus -kortin avulla varmistat myös, että sinulla on harrastuksesi kattava vakuutusturva. Green Card Plus -vakuutuskorttiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on voimassa aina hevosia hoitaessa ja ratsastusta harrastaessa sekä välittömillä matkoilla tallille ja tallilta pois. Tilaamalla Green Card Plus -kortin rekisteröidyt myös ratsastuksen harrastajaksi ja olet mukana vaikuttamassa koko lajin kehitykseen.
Green Card Plus -kausi 2020

* Kauden 1.1.-31.12.2020 hinta on 64 €. Hintaan sisältyy LähiTapiolan urheiluvakuutus ja Hippos-lehti
* Vakuutus aktivoituu maksupäivästä alkaen. Hippos-lehden tilaus alkaa seuraavasta ilmestymisnumerosta alkaen ja kausi katkeaa vuoden vaihteessa.
* Green Card Plus -kortit postitetaan vakuutusmaksunsa maksaneille noin kahden viikon kuluessa; vuoden ensimmäiset kortit alkaen maaliskuusta.
* Maksukuitti kelpaa tositteeksi vakuutuksesta siihen saakka.
* Green Card Plus -kortin mukana tulee laskulomake vapaaehtoisen lisävakuutuksen maksamiseen. Lisävakuutusta ei voi maksaa verkko-oston kautta.

 

Ratsastajainliiton jäsentallilla säännöllisesti ratsastavan on mahdollista varmistaa vakuutusturvansa myös Green Cardin kautta. Green Card -vakuutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ratsastavat liiton jäsentalleissa eivätkä kuulu ratsastusseuraan.

Ratsastajainliiton jäsentallit kuuluvat Green Card -ohjelmaan. Kaikilla liiton jäsentallissa säännöllisesti ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card/Green Card Plus -kortti. Säännöllinen harrastaja ratsastaa vähintään kolme kertaa kuukaudessa. 

Green Card - varmuuden vuoksi
Green Cardilla varmistetaan kaikkien Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleissa ratsastavien vakuutusturva ratsastusharrastukseen liittyen. Green Cardiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on samanlainen kuin ratsastusseurajäsenyyteen kuuluva vakuutus

Uusi asiakas saa Green Card-kortin lisäksi Nouse Ratsaille -vihkon. Vihkosen tarkoituksena on tarjota ratsastajille perustietoa ratsastuksesta ja hevosharrastuksesta. Green Cardin taustapuolelle merkitään ratsastajan mahdollisesti suorittamat ja tallin liittoon ilmoittamat hevostaito- ja ratsastusmerkit.


Green Card -kausi 2020 

* Kauden 1.1.-31.12.2020 hinta on 34 €. Hintaan sisältyy Ratsaille -opas (uudet asiakkaat), tasokortti sekä urheiluvakuutus. 
* Mikäli sinulla on ollut vakuutus vuonna 2019, saat postissa vuoden 2020 laskun automaattisesti tammikuun aikana. 
* Vakuutus jatkuu katkeamattomana, kun maksat laskun eräpäivään mennessä. 
* Mikäli et enää halua maksaa vakuutusta, riittää kun jätät saamasi laskun maksamatta. 
* Vakuutusta ei tarvitse erikseen irtisanoa tai ilmoittaa siitä liittoon. 
* Muutoksesta toisen jäsentallin asiakkaaksi ei tarvitse ilmoittaa.
* Mikäli asiakkuutesi liiton jäsentallissa päättyy, otathan yhteyttä: sari.siltala (at) ratsastus.fi ENNEN laskun maksua.
* Vuoden ensimmäiset Green Card -kortit postitetaan vakuutusmaksunsa maksaneille maaliskuun aikana.
* Maksukuitti kelpaa tositteeksi vakuutuksesta siihen saakka.
* Green Card -kortin mukana tulee laskulomake vapaaehtoisen lisävakuutuksen maksamiseen.Sitä ei valitettavasti voi maksaa verkko-oston kautta.
* Huom! Lisävakuutusta EI voi maksaa lisäämällä Green Card -laskulle ylimääräistä 12 euroa!

Green Card lunastetaan alla olevasta linkistä:

osta Green Card tai Green Card plus

HUOM! Valitse seuraluettelosta aina vaihtoehto "SRL:N JÄSENTALLI (Green Card)", EI ratsastusseuraa, joka tallillasi mahdollisesti toimii.