Nuorisotoiminta

Nuorisojaoksen ajatus on kerätä seuran nuoret mukaan yhteiseen toimintaan. Tarkoitus on, että nuoret itse saavat suunnitella innostavaa toimintaa, jossa on mahdollisuuksia kokeilla, osallistua ja vaikuttaa.

Tärkeää on parantaa hevostaitoja monipuolisesti ja samalla kehittää ihmissuhdetaitoja - yhdessö tekemisyä kaikki huomioon ottaen!

Suunnitelmissa on myös toteuttaa rekit johonkin nuotrn valitsemaan hevostapahtumaan. Katsotaan mitä kaikkea nuoret keksivätkään!!


Nuorisojaoston toiminnasta vastaavar RvR:n hallituslaiset Eeva Kekkonen ja Iina Mattila!

Nuorten kertomana nuorisojaoston toiminnasta:

Aino Haavisto ja Nea Toivonen:

"Seuran ensimmäinen nuorisojaoksen kokoontuminen tapahtui hevosten hevosten siistimisen parissa. Hevosia harjailtiin, rapsuteltiin, harjat ja hännät pestiin ja siistittiin, myös varusteet pääsivät puhdistettavaksi!"

Aino-Kaisa Mattila:

"Tänään pienellä porukalla jatkettiin hevosten harjojen siistimistä ja häntien pesua. Myös varusteita putsattiin. Hevoset nauttivat ja junnuilla oli kivaa :-) Aika kului nopeasti näissä puuhissa!"

"Eilen 12 junnun voimin jatkettiin hevosten harjojen ja häntien siistimistä. Lisäksi harjoiteltiin erilaisia letityksiä, sopivasti ennen vappupäivän kouluratsastuskilpailuja!

 Lopuksi otettiin vielä harjaukseen ja paijattavaksi tallin uuden tulokkaat Sani ja Noppa!"

Nuorisojaoston kuvat: Iina Mattila, Eeva Kekkonen, Päivi Tauru